Όλες οι κατηγορίες
EN
Πίσω

Μηχανή ταχείας χύτευσης που χρησιμοποιείται στο Suprajit, Ινδία

55
1
2
3

Τον Δεκέμβριο του 2020,Suprajit Εκκίνησηed το έργο γιαμηχάνημα χύτευσης με συρματόσχοινο. Μετάmτης επικοινωνίας τεχνολογίας μηχανών, ολοκληρώνουμε τη σύμβαση σεMarch, 2021.

Ως παλιός πελάτης που συνεργάζεται μαζί μας στη μηχανή ελέγχου καλωδίων εδώ και αρκετά χρόνια, η Suprajit αναγνωρίζει την ποιότητα του μηχανήματος, την επαγγελματική τεχνολογία και την έγκαιρη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Το μηχάνημα ταχείας χύτευσης είναι έτοιμο τον Ιούνιο του 2021. Στη συνέχεια, χρειαζόμαστε περίπου έναν μήνα για να εντοπίσουμε σφάλματα στο νέο καλούπι ώστε το μηχάνημα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη και να στείλουμε φωτογραφίες και βίντεο για επιβεβαίωσή τους. Και παραδόθηκε στην Ινδία τον Οκτώβριο δια θαλάσσης.

Αφού ο πελάτης παρέλαβε το μηχάνημα, παρέχουμε επαγγελματίες24 ώρεςεξυπηρέτηση μετά την πώληση.Suprajit ήταν πολύ ικανοποιημένος με το νέο μηχάνημα, το οποίο αύξησε σημαντικά την απόδοση και εξοικονόμησε ανθρώπινο δυναμικό.He είπε ότι θα το κάνειπαραγγείλετε το δεύτερο μηχανή φέτος.


Προηγ

Μηχανή κατασκευής χάρτινων πιάτων που χρησιμοποιείται στο Integrated Vendor Group, ΗΠΑ

ΌΛΟΙ

Μηχανή φόρτισης ψυκτικού στο Μπαγκλαντές

Επόμενο
Προτεινόμενα Προϊόντα