Όλες οι κατηγορίες
EN

Όλα

Μηχάνημα Βαφής BO-500*2

Μηχάνημα Βαφής BO-500*2

  • Επισκόπηση
  • Παράμετρος
  • Ερώτηση
  • Σχετικά προϊόντα

1. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι περιστρεφόμενος ψεκασμός καυσίμου υψηλής ταχύτητας 360 μοιρών και η ταχύτητα ψεκασμού είναι γρήγορη για να διασφαλιστεί ότι ο ψεκασμός δεν έχει αδιέξοδα και εξοικονομεί χρώμα.

2. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι περιστρεφόμενος ψεκασμός καυσίμου υψηλής ταχύτητας 360 μοιρών, ο οποίος μπορεί να ψεκάσει και να επεξεργαστεί τέλεια οποιοδήποτε προϊόν. Έχει ισχυρή ευελιξία και μπορεί να ψεκάσει δύσκολα και πολύπλοκα τεμάχια εργασίας.

3. Οι διπλές λαβές λαδιού λειτουργούν ταυτόχρονα με τον ψεκασμό, που είναι 4 έως 5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του χειροκίνητου ψεκασμού λαδιού, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της εργασίας. Και εξοικονομήστε περισσότερο από το διπλάσιο της βαφής με βάση τον αρχικό χειροκίνητο ψεκασμό.

4 Ο εξοπλισμός της εταιρείας μας απορροφά όλη τη σκόνη λαδιού που δημιουργείται κατά την έγχυση καυσίμου στο νερό μέσω της «τεχνολογίας εξαγωγής σκόνης προς τα κάτω» και στη συνέχεια την απορρίπτει στο ειδικό δίχτυ συλλογής για κεντρική επεξεργασία. Ολόκληρο το μηχάνημα είναι πλήρως κλειστό και ο χειριστής δεν μπορεί να αγγίξει το χρώμα ή να αναπνεύσει επιβλαβές αέριο. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία ψεκασμού καυσίμου είναι φιλική προς το περιβάλλον χωρίς καμία ρύπανση.

5. Η λειτουργία διδασκαλίας ψεκασμού, μπορεί να αποθηκεύσει δεκάδες χιλιάδες δεδομένα.

6. Το προϊόν έχει ερευνηθεί και αναπτυχθεί από περισσότερους από 20 μηχανικούς για τρία χρόνια. Μετά από πολλές δοκιμές, το μηχάνημα έχει ισχυρή σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα περισσότερα από τα εσωτερικά βασικά εξαρτήματα υιοθετούν το λογότυπο ορισμένων ξένων προμηθευτών (AirTAC Omron Tiandeshan Neiss Schneider). )

Το υλικό του πλαισίου είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

7. Τέλεια μετά την πώληση, εγγύηση ενός έτους και συντήρηση εφ' όρου ζωής. Επαγγελματική ομάδα μετά την πώληση, που παρέχει τεχνική υποστήριξη ψεκασμού.

1Τάση220V-750w
2Power1 / 2HP
3Εφαρμόσιμο χρώμαοποιοδήποτε υγρό
4NW380kg
5GW480KG
6το μέγεθος του μηχανήματος1400mm x 1400mm x 1950mm

Ελάτε σε επαφή

Προτεινόμενα Προϊόντα