Όλες οι κατηγορίες
EN

Όλα

Ημερολόγιο γραφενίου

Ημερολόγιο γραφενίου

  • Επισκόπηση
  • Παράμετρος
  • Ερώτηση
  • Σχετικά προϊόντα
Το ξετύλιγμα υιοθετεί διπλούς σταθμούς για αυτόματη αλλαγή του ρολού χωρίς σταμάτημα, το οποίο έχει υψηλή απόδοση παραγωγής και μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις διαφορετικών επιφανειών επίστρωσης.
Η μήτρα εξώθησης σχισμής έχει υψηλή ακρίβεια επίστρωσης και το σφάλμα επίστρωσης είναι μικρότερο από 0.5 μετάξι. Η κεφαλή επίστρωσης και η ανίχνευση ξηρής κόλλας βρίσκονται στο ίδιο σύστημα.
Ο φούρνος υιοθετεί ένα σχέδιο μεγάλου τόξου και δεν υπάρχει κενό μεταξύ των δύο. Τα τμήματα 1-12 χρησιμοποιούν την παροχή αέρα από πάνω. Το ζεστό καυσαέριο κυκλοφορεί στον αγωγό αέρα αφού συμπληρωθεί με φρέσκο ​​αέρα, ο οποίος εξοικονομεί πολύ ενέργεια και μειώνει την εκπομπή καυσαερίων. ο έλεγχος θερμοκρασίας του φούρνου υιοθετεί ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και το SCR χρησιμοποιείται για ρυθμιζόμενο έλεγχο ισχύος, ο οποίος μειώνει την επίδραση στο ηλεκτρικό δίκτυο λόγω της ηλεκτρικής θέρμανσης υψηλής ισχύος. επίπτωση. Σύμφωνα με τις ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας, μπορεί να προσαρμοστεί σε λειτουργία χαμηλής ισχύος, μειώνοντας έτσι σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.
Ο μηχανισμός ρύθμισης του μάκτρου για το μέγεθος της αγώγιμης κόλλας χάλκινης ταινίας. Η ξύστρα μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα πάνω και κάτω, εμπρός και πίσω, και η γωνία ανύψωσης, η οποία βελτιώνει την ομοιομορφία της επίστρωσης.
Η ένωση πλαστικοποίησης κατασκευάζεται από την "Πατέντα τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας Chaos Mixing Energy-saving Technology" της εταιρείας μας, η οποία έχει κερδίσει το Βραβείο Science and Technology Progress. Έχει τα χαρακτηριστικά της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, της εξαιρετικής απόδοσης διέλασης, της καλής πλαστικοποίησης και της υψηλής ικανότητας παραγωγής.
Το ακριβές σύστημα ελέγχου διατομής τάνυσης κάνει το υπόστρωμα να λειτουργεί πιο ομαλά. Μειώστε τη διαμόρφωση του προσωπικού (3-4 άτομα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ολόκληρο το μηχάνημα).
Το πάνελ αφής είναι σφιχτό και εύκολο στη λειτουργία.
Δύο κινητήρες ελέγχουν δύο κυλίνδρους που κάνουν την ισχύ σταθερή και την περιστροφή πιο ομαλή.
Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα είναι από Γερμανία Siemens, πιο σταθερά.
Φύλλο επεξεργασμένο με πλήρη αυτόματο προγραμματιζόμενο έλεγχο, απόσταση διαχωρισμού ±1mm.
Το τμήμα ξετύλιξης και το εξάρτημα επανατύλιξης βρίσκονται στις δύο πλευρές των μηχανών.
Ο υδραυλικός κύλινδρος εισάγεται από UAS, υδραυλικός σταθμός υψηλής ακρίβειας, η πίεση είναι stalbe.
Σύστημα EPC τόσο για το ξετύλιγμα όσο και για το τμήμα επανατύλιξης, κρατήστε το υλικό σε ευθεία θέση.
Τα κύρια ρολά είναι κατασκευασμένα από ειδικό χάλυβα, υψηλής σκληρότητας, υψηλής ανοχής πίεσης.
Το μηχάνημα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις διαφορετικών τεχνολογιών, έχουμε διαφορετικά έργα για διαφορετικές απαιτήσεις.
Ανοχή ακριβείας ρολού:≤ ± 0.002 mm
Ταχύτητα μηχανής:1-15m / min (ρυθμιζόμενο)
Πλάτος ρολού:50-400mm
Διάστημα μεταξύ των ρολών:0-3mm (ρυθμιζόμενο)
Μέγεθος ρολού:Ø400x500mm
ακρίβεια ρολού:
α.σκληρότητα ρολού:HRC66-68
σκληρότητα μονής πλευράς»20mm
β.Κυλινδρικότητα ρολού:± 0.002mm
γ. Φινίρισμα ρολού:Ra0.02 um
δ. Ανοχή κίνησης ρολού:± 0.002mm
Αναγνωριστικό σωλήνα ξετύλιξης και επανατύλιξης:3!
Μέγεθος μηχανήματος:4.8Μx2.2Μx2Μ
ανοχή ακρίβειας ρολού≤ ± 0.002 mm
ταχύτητα μηχανής1-15m / min (ρυθμιζόμενο)
ενεργό πλάτος ρολού50-400mm
Κενό μεταξύ των κυλίνδρων0-3mm (ρυθμιζόμενο)
μέγεθος ρολούØ400x500mm
μονόπλευρη σκληρότητα> 20 χιλιοστά
κυλινδρικότητα ρολού± 0.002mm
ανοχή κίνησης ρολού± 0.002mm
Ταυτότητα του σωλήνα ξετύλιξης και επανατύλιξης3!
το μέγεθος του μηχανήματος4.8Μx2.2Μx2Μ
Χρήση εξοπλισμού:Αυτό το μηχάνημα πρόκειται να επικαλύψει την αγώγιμη πάστα γραφενίου στην περιβαλλοντική μεμβράνη πολυεστέρα PET, να πιέσει τις χάλκινες λωρίδες κλεισίματος και στις δύο πλευρές και τελικά να την κόψει σε κομμάτια μετά την πλαστικοποίηση με το φιλμ PET και το πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας με χύτευση. να προετοιμαστεί για την επόμενη διαδικασία.
Δομή εξοπλισμού:Η γραμμή επίστρωσης γραφενίου συνδυάζεται με τη γραμμή ένωσης πλαστικοποίησης LDPE και τη μηχανή κοπής για να επιτευχθεί ο σκοπός της ορθολογικής χρήσης των πόρων, της εξοικονόμησης ενέργειας, του υψηλού αυτοματισμού και της υψηλής απόδοσης παραγωγής.
Σύνθεση εξοπλισμού:Ξετύλιγμα διπλού σταθμού PET, στέμμα, έλξη, επίστρωση καλουπιού εξώθησης σχισμής, σήραγγα ξήρανσης, μονάδα ηλεκτρονικής δοκιμής, αγώγιμη συγκολλητική ταινία χαλκού και επίστρωση, ξετύλιγμα χάλκινης ταινίας, πλαστικοποίηση Αποτελείται από σύνθετο υλικό, συσκευή περίδεσης άκρων υπερήχων, κοπή, κοπή, μεταφορά, σύστημα μετάδοσης, σύστημα ελέγχου τάσης και άλλες μονάδες.
Αριθμός στρώσεων επίστρωσης:Το πρώτο στρώμα πολτού γραφενίου, το δεύτερο στρώμα αγώγιμου κόλλας ταινίας χαλκού και το τρίτο στρώμα επικάλυψης LDPE.

Ελάτε σε επαφή

Προτεινόμενα Προϊόντα